Category Archives: Arrangementer

En spændende køretur for børn, som har brug for gode oplevelser, 26-07-2018 kl. 13:00-15:00

Ferielejren Lykkelejren holder ferie for 70 børn i uge 30. Børnene har det til fælles, at lejren af forskellige årsager er deres eneste sommerferie. Det betyder også, at børnene skal have en masse fede oplevelser og vil derfor høre om nogle af jer kan have lyst til at stille med nogle fede biler til en køretur og noget dækspark.

Det er den 26. juli kl. 13 på Raagelund Efterskole og vi regner med at være i gang i ca. 1,5-2 timer. Vi håber på en fælles køretur for de børn som har lyst og svar på spændende spørgsmål. 

Hvis nogen kender en god tilgængelig light greenlaning i nærheden må de også meget gerne sige til. Obs. der er især behov for biler med tre sæder eller derover da børnene ikke må køre alene uden frivillige fra lejren.

Tilmelding til Nanna Rommel (tlf. 42439717, nannarommel@gmail.com) eller til Henrik Cornelius Nielsen (tlf. 30936304, henrik.nielsen@gmail.com, DLRK #9585).

Vi er helt klar over, at det falder rigtig skidt sammen med Landsarrangement 2018, men vi krydser fingre for, at der er et par biler tilbage på fyn 🙂

Dbh
Henrik
Frivillig lejrleder – Lykkelejren
Ungdommens Røde Kors
DLRK medlem #9585

Fyn er fin IV 1/8 2018 kl. 16.30-21

I denne fjerde udgave af Fyn er Fin drager vi mod det nordøstlige Fyn. I modsætning til de tidligere afholdte isarrangementer indeholde denne udgave også muligheden for noget mere substantielt. Ideen er stadig på bedding, men om det lykkedes vil der være et kulturelt indslag fra kl. 16:30 og en halv time til en times tid frem, efterfulgt af indtagelse af den medbragte aftensmad på et passende sted. Vær opmærksom på, at det ikke vil være muligt at varme dit måltid. Efterfølgende kan vi i kortege finde et ishus i Kerteminde til dem der har plads til det. 

Hold øje med Regionens hjemmeside og kalenderen på dlrk.dk for yderligere information.

Vi ses til kultur, hygge og is!

Region Fyn

FM3 8/9 – 9/9 2018 kl. 9.00 (inkl. overnatning)

Efter lang tids søgen efter nye territorier er det lykkedes Martin Philip at finde et næsten uberørt stykke skov, hvor vi kan få lov at køre tredje afdeling af Fynsmesterskabet. 

Nogle medlemmer vil måske kunne genkende stedet, hvor det legendariske Adventure Race lagde vejen forbi i 2015. Nu er det muligt at prøve kræfter med skovpræget terræn og de udfordringer det fører med sig. Det er i disse sammenhænge ikke uhørt, at medlemmer hårdnakket påstår, at træer ganske umotiveret har flyttet sig!

Efter en lang dag i skoven behøver du ikke køre hjem. Vi har fået lov til at overnatte i Lotte og Martins baghave. Du skal selv sørge for proviant til at komme gennem dagene, både vådt og tørt. Hvis du har gode røverhistorier til aftenkaffen, er du velkommen til at dele ud af dem. 

Regionen er vært med morgenkaffe og -brød lørdag kl. 9:00. Når vi har fået slukket den værste kaffetørst, sætter vi trialbaner. Mød tidligt op og hav indflydelse på, hvor og hvordan banerne skal sættes.

Adresse: Sallingeskovvej 20, 5750 Ringe.

Vi ses i nye omgivelser!

Træd varsomt!

Region Fyn