Category Archives: Arrangementer

Fyn er fin 1/5 2018 kl. 19.00 – 21.00

Som noget nyt arrangerer Region Fyn et aftenhyggearrangement, hvor vi kommer rundt på vores skønne ø. Der arrangeres en aften i hver måned fra maj til september. De fleste gange vil vi mødes ved et nøje udvalgt ishus. Der kan dog i enkelte tilfælde være arrangeret noget ekstra forud for isspisningen.
Hold øje med Regionens hjemmeside og Kalenderen på dlrk.dk. 

Vi starter på Faaborg Havn i vores rundtur på vores fine Fyn. Vi håber at der er mange der vil møde op til en aftenis og hyggeligt samvær på havnen. 

Vi mødes så vidt muligt omkring pos1 på kortet.

Vi ses ude i det fynske sommerland!

Region Fyn

92921d91-f86e-4e1f-b34c-44a6e0284883.png (1019×878)

Skt. Hans 23-24/6 2018 kl. 10.

Traditionen tro afholder Region Fyn Sankt Hans på Agernæs.

Vi benytter årets korteste nat til at sende heksen til Bloksbjerg og nyde Nordfyns fred til en hyggelig aften under åben himmel.

Om lørdagen vil der være mulighed for frikørsel i terrænet. Har du ikke fået erhvervet dig Grønt bevis, vil der ligeledes være mulighed for det om lørdagen. Grønt bevis/Terrænbevis er et terrænkørekort, med en teoretisk og praktisk del. Det koster ikke noget at tage Grønt bevis (udover et medlemskab af Dansk Land-Rover Klub), den eneste forudsætning er, at du har kørekort til mindst kategori B. 

Der er selvforplejning begge dage. Regionen tænder gerne op i grillen, men opfordrer også til, at de medlemmer der har mod på det kaster sig ud i den ædle disciplin Bak & Æd. Helt kort, går konceptet ud på, at tilberede sit aftensmåltid utraditionelt over åben ild, dvs. uden brug af grill eller grillrist. Derimod er der fri leg med jordovne, bålgryder i stativer og andre opfindsomheder.

Der mulighed for overnatning på Agernæs fra lørdag til søndag i egen dertil indrettede soveanordning.

Omtrentlig adresse: Kørupvej 33, 5450 Otterup – Vi skilter tydeligt oppe på Kørupvej.

Vel mødt!

Region Fyn

FM3 8/9 – 9/9 2018

Mere information følger – men sæt kryds i kalenderen, rygtet vil vide at der et nyt terræn på bedding! 

OBS i kommende Oase fremgår det at arrangementet foregår i en weekend i august. Dette er ikke tilfældet. Arrangementet foregår 8. – 9. september.