Category Archives: Arrangementer

Skt. Hans 23-24/6 2018 kl. 10.

Traditionen tro afholder Region Fyn Sankt Hans på Agernæs.

Vi benytter årets korteste nat til at sende heksen til Bloksbjerg og nyde Nordfyns fred til en hyggelig aften under åben himmel.

Om lørdagen vil der være mulighed for frikørsel i terrænet. Har du ikke fået erhvervet dig Grønt bevis, vil der ligeledes være mulighed for det om lørdagen. Grønt bevis/Terrænbevis er et terrænkørekort, med en teoretisk og praktisk del. Det koster ikke noget at tage Grønt bevis (udover et medlemskab af Dansk Land-Rover Klub), den eneste forudsætning er, at du har kørekort til mindst kategori B. 

Der er selvforplejning begge dage. Regionen tænder gerne op i grillen, men opfordrer også til, at de medlemmer der har mod på det kaster sig ud i den ædle disciplin Bak & Æd. Helt kort, går konceptet ud på, at tilberede sit aftensmåltid utraditionelt over åben ild, dvs. uden brug af grill eller grillrist. Derimod er der fri leg med jordovne, bålgryder i stativer og andre opfindsomheder.

Der mulighed for overnatning på Agernæs fra lørdag til søndag i egen dertil indrettede soveanordning.

Omtrentlig adresse: Kørupvej 33, 5450 Otterup – Vi skilter tydeligt oppe på Kørupvej.

Vel mødt!

Region Fyn

Fyn er fin IV 1/8 2018 kl. 16.30-21

I denne fjerde udgave af Fyn er Fin drager vi mod det nordøstlige Fyn. I modsætning til de tidligere afholdte isarrangementer indeholde denne udgave også muligheden for noget mere substantielt. Ideen er stadig på bedding, men om det lykkedes vil der være et kulturelt indslag fra kl. 16:30 og en halv time til en times tid frem, efterfulgt af indtagelse af den medbragte aftensmad på et passende sted. Vær opmærksom på, at det ikke vil være muligt at varme dit måltid. Efterfølgende kan vi i kortege finde et ishus i Kerteminde til dem der har plads til det. 

Hold øje med Regionens hjemmeside og kalenderen på dlrk.dk for yderligere information.

Vi ses til kultur, hygge og is!

Region Fyn

FM3 8/9 – 9/9 2018 kl. 9.00 (inkl. overnatning)

Efter lang tids søgen efter nye territorier er det lykkedes Martin Philip at finde et næsten uberørt stykke skov, hvor vi kan få lov at køre tredje afdeling af Fynsmesterskabet. 

Nogle medlemmer vil måske kunne genkende stedet, hvor det legendariske Adventure Race lagde vejen forbi i 2015. Nu er det muligt at prøve kræfter med skovpræget terræn og de udfordringer det fører med sig. Det er i disse sammenhænge ikke uhørt, at medlemmer hårdnakket påstår, at træer ganske umotiveret har flyttet sig!

Efter en lang dag i skoven behøver du ikke køre hjem. Vi har fået lov til at overnatte i Lotte og Martins baghave. Du skal selv sørge for proviant til at komme gennem dagene, både vådt og tørt. Hvis du har gode røverhistorier til aftenkaffen, er du velkommen til at dele ud af dem. 

Regionen er vært med morgenkaffe og -brød lørdag kl. 9:00. Når vi har fået slukket den værste kaffetørst, sætter vi trialbaner. Mød tidligt op og hav indflydelse på, hvor og hvordan banerne skal sættes.

Adresse: Sallingeskovvej 20, 5750 Ringe.

Vi ses i nye omgivelser!

Træd varsomt!

Region Fyn