FM1 14/4 2018

FM1, lørdag d. 14. april 2018

Man kunne godt være i tvivl, men tag ikke fejl – foråret er over os!

I Region Fyn betyder det, at vi er klar med årets første afdeling af Fynsmesterskabet (FM) i trial. FM1 afholdes på Regionens hjemmebane, Agernæs på Nordfyn. Der afholdes fire afdelinger af FM, hvor de to afholdes i foråret og de resterende to i efteråret.

Alt efter hvilken Land-Rover du kører i, tilhører du en klasse, hvor du konkurrerer med andre der har samme slags Land-Rover. For at være med i kampen om de eftertragtede titler og ikke mindst håneretten, skal man deltage i mindst 2 afdelinger i løbet af året. Vinderen af Fynsmesterskabet kåres ved Regionalforsamlingen, der typisk ligger i februar.

Regionen er vært med morgenkaffe og -brød kl. 9:30. Når vi har fået slukket den værste kaffetørst, sætter vi trialbaner. Mød tidligt op og hav indflydelse på, hvor og ikkemindst hvordan dagens baner skal sættes.

Vi vil i regionen gerne opfordre nye medlemmer til, at møde op og se, hvad det er for en klub man har meldt sig ind i. I er selvfølgelig altid velkomne til vores arrangementer. Deltagelse i terrænkørsel kræver dog Grønt Bevis – vi arbejder på at lave arrangementer hvor det er muligt at erhverve Grønt Bevis i løbet af året. Når det er sagt, er det også ganske underholdende at være tilskuer.

Omtrentlig adresse: Kørupvej 33, 5450 Otterup – Vi skilter tydeligt oppe på Kørupvej.

Vi ses derude!

Region Fyn