FM3 8/9 – 9/9 2018 kl. 9.00 (inkl. overnatning)

Efter lang tids søgen efter nye territorier er det lykkedes Martin Philip at finde et næsten uberørt stykke skov, hvor vi kan få lov at køre tredje afdeling af Fynsmesterskabet.

Nogle medlemmer vil måske kunne genkende stedet, hvor det legendariske Adventure Race lagde vejen forbi i 2015. Nu er det muligt at prøve kræfter med skovpræget terræn og de udfordringer det fører med sig. Det er i disse sammenhænge ikke uhørt, at medlemmer hårdnakket påstår, at træer ganske umotiveret har flyttet sig!

Efter en lang dag i skoven behøver du ikke køre hjem. Vi har fået lov til at overnatte i Lotte og Martins baghave. Du skal selv sørge for proviant til at komme gennem dagene, både vådt og tørt. Hvis du har gode røverhistorier til aftenkaffen, er du velkommen til at dele ud af dem.

Regionen er vært med morgenkaffe og -brød lørdag kl. 9:00. Når vi har fået slukket den værste kaffetørst, sætter vi trialbaner. Mød tidligt op og hav indflydelse på, hvor og hvordan banerne skal sættes.

Adresse: Sallingeskovvej 20, 5750 Ringe.

Vi ses i nye omgivelser!

Træd varsomt!

Region Fyn