Kategoriarkiv: Set og Sket 2011

Vintertur, region Fyn, Januar 2011.

Det var den næstsidste dag i januar, vejret var rigtig dejligt, men koldt. Der var kaldt til køretur i det østfynske vinterlandskab. 15 ekvipager dukkede ud af morgendisen kl. ca. 10.00, og gjorde holdt på rastepladsen på rute 165, ved Nyborg lige nord for motorvejen. Lidt fælles morgenhygge og kaffe, hvor mon vi skal hen i år??? Det var der ikke lige nogen der kunne huske noget om.

Efter lidt lettere forvirring, faldt det spontant i undertegnedes og fruens lod at finde på en rute (vi havde medbragt et kort). Så var det bare om at klø på, vi valgte at køre sydover, ad snedækkede småveje, gennem Kullerup, Refsvindinge og Kogsbølle, hvor det lykkedes at få nogle overraskende idylliske indtryk. Første stop blev ved Dammestenen i Hesselager, hvor der blev foretaget kontrol af om kaffe og the stadig var varmt nok til at drikke.

Derfra fortsatte vi mod syd, så tæt på storebæltskysten som man kan komme ad offentlige veje, indtil vi nåede Svendborg, hvor vi drejede ud på Thurø, vi havde fået den ide at madpakken skulle fortæres på stranden eller i skovkanten ved Smørmosen.

Da det blev tid til at sadle op igen (vi skulle jo helst alle nå hjem til en håndboldfinalekamp) ledte vi kortegen tilbage til Fyn, gennem Svendborg, og videre ad småvejene langs kysten, gennem Rantzausminde forbi Lehnskov, og over den lille træbro i Ballen, gennem Fjellebroen og Nakkebølle mod Faaborg. Inden vi nåede så langt, tog vi et lille sving ind i landet for at køre rundt om søen og parken ved Holstenshus.

På turen herfra og ind til Faaborg virkede det pludselig helt naturligt at slutte med en lille grusvej hvor vi fik et sidste, men helt fantastisk kik ud over et solbeskinnet øhav (bare man dog havde husket at pudse sine vinduer). Nu var der kun et kort stykke vej ind til stationen i Faaborg hvor der blev linet Land Rovers op og kontrolleret kaffetemperatur en sidste gang.

Helle og jeg takker alle for den tillid og tålmodighed I udviste, og skulle det være en anden gang, såååhhh

Mvh. 6182 Claus.

FM1 Klokholm 2011

Årets første terræn arrangement blev afholdt søndag d. 27 marts. Klokholm grusgrav lagde underlag til, som det ofte før er sket. Solen skinnede, himlen var blå, vinden var, heldigvis, fraværende og der lå et ganske tyndt lag is, på de endnu uberørte småsøer og damme.

Mødetid klokken 11.00 blev overholdt af langt de fleste. Der var dog et par stykker, som ikke helt havde husket det der med sommertid.

11.15 var banerne sat, Martin og Zebrabussen behørigt bjerget fra ”Sukkenes døb” og 9 mand og 1 pige klar til at udfolde sig med dagens strabasser.

Vejret vedblev fantastisk. Det samme gjorde de deltagendes humør og iver, for at få det bedste ud af dagen. Trods de til tider spydige bemærkninger om banerne.

En stor tak til de som havde lyst, tid og gåpåmod til at deltage. Og en lige så stor tak til de, som ”bare” havde lyst til at kigge på, og komme med muntre tilråb og hep!
Det er jer som gør det sjovt at deltage i Region Fyns Arrangementer

Martin Phillip
Point nederst på siden..
stemnings pix fra dagen: FM1 Klokhom 2011

Resultater fra Trial 1, Klokholm grusgrav.
Søndag 27-3-2011

88”
2763 Bo Hansen 32 point 12 cup point

90”
3771 Jørgen Lundrup 61 point 12 cup point
8380 Brian Rasmussen 59 point 10 cup point
3771 Christian Lundrup 43 point 8 cup point

110”
7979 Ib Jensen 63 point 12 cup point
3160 Lars Hermandsen 63 point 12 cup point
7979 Amalie Jensen 61 point 8 cup point
4037 Thorbjørn Fritzbøger 58 point 7 cup point
8517 Claus Andersen 52 point 6 cup point
3378 Karsten Lind 52 point 6 cup point
4883 Thor Lindenskov 33 point 4 cup point

Skt. Hans på Agernæs. 2011

Skt. Hans på Agernæs.

Hele weekenden var terrænet åbent for frikørsel og campering. Alligevel var det et yderst begrænset fremmøde. Mega ærgeligt… Terrænet er godt for både nybegyndere og mere rutinerede og der er plads til ALLE!!!!

Er du ny og ikke så skarp ud i terrænkørsel, eller passer du bare lidt bedre på bilen end andre, så frygt ej – Der er masser af forskellige ruter rundt på de små bakker.

Vær ikke bange for at bede om lidt hjælp hvis teknikken eller modet driller..

se billederne her: Skt. Hans på Agernæs