Kategoriarkiv: Set og Sket 2021

Posteløb 28.2.21

Så er årets første løb kørt. Det var et orienteringsløb (posteløb), det var et løb hvor vi fik udleveret adresser vi skulle køre til. Når vi kom til en post skulle vi løse nogle spørgsmål og derefter var der en ny adresse vi skulle køre til. Løbet var arrangeret af Kim Christensen.

Det var et godt løb med 14 poster veltilrettelagt. Så mange nye steder. Kørte rundt i det sydlige yderste del af Odense kommune. Ved hver post var der en opgave der skulle løses. Gætte køretøjet totalvægt, tælle byggetårns kraner , efter at have kravlet op på en bakke. Kompas måling osse på en høj. Gætte biltyper, reservedels kendskab samt bakke køretøjet på en parkeringsplads slalom m.m. Turen var spændene endda med nye veje der ikke var med på GPSen. En stor tak til Kim og alle medhjælperne

Opdater orienteringsløbet 28. februar

Lige en Update på orienteringsløbet d. 28 februarPt ca 10-15 deltagere.
Der er 15 posterDe 13 af dem er “klare sig selv” posterDem kører jeg ud søndag morgen og hænger opDer er 2 poster der får brug for hjælpDen første og den sidste.Der er ca 2 timers tranport tid ialtOg ca 2 timer til at løse opgaverneDet starter kl 10 og slutter ved ca 14 tiden.Alt overholder corona reglerne.Den ene post er ved min privat adresse, der vil der være sodavand og opfyldning af kaffekander efter behov.
Hvis der er nogen der vil hjælpe til, så skriv / ring til mig. Kim 24665523