Opråb til alle region fyn medlemmer.

Hej Alle cialis Sammen…

Jeg har nu siddet i Bestyrelsen i et halv år, og synes tit vi mangler input til hvilken slags arrangementer og hvilken frekvens eventuelle arrangementer skal afholdes. Jeg efterspørger derfor input fra jer medlemmer.. For at gøre det nemt, vil jeg bede om alt kontakt sker til Ulrik Christensen (Luminastra@gmail.com).

Så ligger du inde med en greenlaning som  du gerne vil dele med resten af region fyn, eller mener du der mangler terræn arrangementer så skriv til mig, så kan vi tage det op i bestyrelsen og forhåbentlig få det planlagt. Ris og Ros er naturligvis også velkommen – Så sidder du med en god oplevelse du vil dele eller har du noget som du mener er skidt, så skriv det – Bestyrelsen består kun for a tjene medlemmerne, så hvis vi kan gøre noget bedre så skriv det til os (eller til mig i dette tilfælde). Jeg tager ikke ting personligt, så kom med det hele !

Og kom så ud af busken og skriv – også hvis du har et arrangement som DU gerne vil have afholdt….

Det skal siges at dette “indlæg” kun er skrevet af mig og hvis nogen føler sig stødt eller lign. pga af dette – så er det min skyld og ikke resten af bestyrelsen af region fyn.

 

Håber af høre fra en masse af jer 🙂

Hilsen

Ulrik Christensen
Region fyn; Kasserer
Medl. nr: 8780
Email: luminastra@gmail.com