FM1 27/4-2019 kl. 9.00-16.00

Årets første afdeling af Fynsmesterskaberne i trial. Vi lægger ud på Agernæs regionens ubestridte hjemmebane. Trial er en disciplin hvor det gælder om at komme så langt som muligt uden at hverken gå i stå, sidde fast eller berøre de porte som også bruges til at beregne hvor mange point der gives til den enkelte kører. Når dagen er slut overgår pointene til det samlede regnskab for 2019. Der køres i alt 4 afdelinger i løbet af året, hvoraf man skal have deltaget i mindst to afdelinger for at kunne vinde sin klasse. Klassen bestemmes alt efter hvilken Land-Rover du kører i.

Trial er ikke bare underholdende at deltage i, men også en god tilskuersport. Har du ikke stiftet bekendtskab med disciplinen før, så kom og se på, lær reglerne og se en Land-Rover på dens hjemmebane!

Deltagelse i trial kræver Grønt bevis.

Regionen er vært med morgenbrød og -kaffe kl. 9. Når vi har slukket den værste kaffetørst, sætter vi trialbaner. Mød tidligt op og få indflydelse på hvor og hvordan banerne sættes. Adressen er Kørupvej, 5450 Otterup. Vi skilter tydeligt oppe ved vejen.

Vi ses på Agernæs!