13 Oktober 2012, Sort Sol.

Sort Sol.
Som sidste år arrangerer ”Pause” for region Fyn en greenlaning i den skønne Tøndermarsk til steder man normalt ikke komme
På turen vil der blive muglighed for, at se stærenes fantastiske flyveopvisning.
Turen er fastlagt til lørdag den 13.oktober ned start kl. 16,30
Vi mødes på p. pladsen bag Tønder Museum, indkørsel fra ”Ved Slotsbanken”
(Følg P skiltene)
jeg vil foreslå at vi mødes på Bøjden Færgehavn kl.12,30 (færgeafgang 13,00)
I perioden til den. 30/12 er der tilbud på specielle Otto Duborg-endagsbilletter.
Prisen for en returbilet er Kr. 425,00 for bil med max 9 personer.
Med den specielle Otto Duborg bilet følger et gavekort på Kr. 200,00
Til Otto Duborgs tyske grænsebutik, som skal benyttes samme dag,
Hvillet der skulle være god tid til.
Sidste afgang fra Fyns Hav er kl. 20,00 men jeg tror ikke at vi kan nå den.
Book allerede nu denne specielle billet på www.alsfaergen.dk eller på telefon 70 23 15 15.
Husk til turen kikkert, kamera, stole, kaffe, varmt tøj og hvad der ellers skal bruges til en tur i den smukke natur.
For en sikkerheds skyld husk pas, da fuglene kan få den ide kun at flyve over Tyskland.
Vi håber rigtig mange vil deltage i denne tur så vi kan få nogle hyggelige timer sammen med vore familier og vore biler.
Tilmelding til turen senest 10. oktober på 41 13 59 53 eller mail jozeuner@mail.dk
Med stor LR hilsen og på gensyn derude
Jørgen.

Dato:   13-10-2012 kl. 12:30-20:00